Froupower - Reiki healing – Holistisch – Levens coach - Friesland - Leeuwarden

REIKI 1, 2 EN 3

FROUPOWER ACADEMY

REIKI 1

Reiki is liefdevolle universele levensenergie. Het is een energiebron die nooit opraakt. En deze energie stroomt door jouw handen Bij Reiki 1 leer je healen op het fysieke niveau.

REIKI 2

Na ongeveer 3 maanden na het behalen van je Reiki 1 kun je starten met Reiki 2.

REIKI 3A (MASTER)

Je hebt een Reiki 2 certificaat en je wilt graag verder met Reiki 3A. Dat kan als er ongeveer 4- 6 maanden tussen zit.

REIKI OPFRIS CURSUS

Is het al even geleden dat je Reiki hebt gedaan en wil je het weer even opfrissen en weer helemaal voelen stromen? Doe dan de opfris cursus met per Reiki niveau 1 inwijding.

DEZE CURSISTEN GINGEN JE VOOR!

gerda

Melanie

Esther geeft je een warm en vertrouwd gevoel, neemt de tijd voor je (ook als individu) en geeft mooie inzichten. Reiki heeft mij tot nu toe al heel veel bijzondere dingen opgeleverd en mijn intuïtie enorm versterkt. Ik ben ontzettend dankbaar en voor iedereen die nog twijfelt: gun jezelf dit moois.
rene

René

Zelf heb ik een reiki 1 cursus gevolgd bij Esther. Wat een ervaring, meteen een geweldig fijn en vertrouwd gevoel bij binnenkomst. Esther neemt de tijd voor je en beheerst een behoorlijke ervaring! Dit was zeker iets wat ik mee zal nemen in mijn eigen persoonlijke leerprocessen!

melanie en gerda

Gerda

Ik heb onlangs de Reiki 1 cursus bij Esther gevolgd, dit als een hele fijne dag ervaren. Alsof je in een warm bad stapt, voelde me meteen thuis. In het nieuwe jaar ga ik graag verder met Reiki 2. Ik voel nu al dat me dit (nog) meer gaat brengen.