Froupower - Reiki healing – Holistisch – Levens coach - Friesland - Leeuwarden

LIGHTARIAN REIKI

FROUPOWER ACADEMY

banner - lightarian

Wat is Lightarian Reiki™?

Ben jij een Reiki Master en je wilt de energie nog verder verdiepen, dan is Lightarian Reiki™ iets voor jou! Lightarian Reiki™ is een uitgebreidere vorm van Reiki en het betreft 6 hogere vibrationele banden van Reiki.

Dankzij het channeling proces weet men dat er 8 banden bestaan van de helende Reiki energieën en dat de vibratie (frequentie), van ieder van hen op progressieve wijze toeneemt, naarmate je in de hogere banden terecht komt.

  • Band 1: op USUI gebaseerde Reiki
  • Band 2: Lightarian™ Buddhic Boost en op Karuna® gebaseerde Reiki
  • Banden 3 & 4: Lightarian Reiki™ I en II
  • Band 5: Lightarian Reiki™ III
  • Band 6: Lightarian Reiki™ IV
  • Banden 7 & 8: Lightarian Reiki™ V en VI

Heb je alleen Usui Reiki gedaan dan dien je eerst afgestemd te worden op de Buddhic Boost alvorens je kan worden afgestemd op de Lightarian Reiki™ energieën. De 6 vibrationele banden van Lightarian Reiki™ worden geleerd in 4 levels. Per level wordt er een Master certificaat afgegeven.
Een Lightarian zijn betekent dat je bewust bezig bent met je proces van innerlijke ontwikkeling, en dat je toegewijd bent de spirituele principes van zelfbekrachtiging, reiniging, heling, activatie en manifestatie in je leven toe te passen.

De investering is inclusief offciële registratie bij het Lightarian Institute U.S.A, het ffciële cursus materiaal, een certificaat en als bonus een bijpassende meditatie na de laatste inwijding. De afstemmingen kunnen persoonlijk, telefonisch of op afstand gedaan worden en duren ca 30 minuten per afstemming. Tussen iedere afstemming zit minimaal 21 dagen.

Investering:

(Betaal je alle 5 afstemmingen in 1x dan betaal je € 299,-. Een besparing van €46,-).

Buddhic Boost, Lightarian Reiki™ I en II, Lightarian Reiki™ III,
Lightarian Reiki™ IV en Lightarian Reiki™ V en VI.

€69,- per afstemming