Froupower - Reiki healing – Holistisch – Levens coach - Friesland - Leeuwarden

Je kunt je leven helen

Iedereen wil gezond zijn en zich goed voelen. Ook jij wilt natuurlijk energiek wakker worden, lekker in je vel zitten en de dingen doen waar je blij van wordt. Gewoon je leven leven zoals het bedoelt is. Een leven gevuld met liefde (voor jezelf), geluk en fijne momenten. En dit is mogelijk, ook voor jou!

Klinkt dit als een sprookje? Of kan dit echt zijn? Hoe dan?

Jij creëert je leven. En dat maakt dat jij de kracht en kans hebt om het zo te maken als je zelf wilt. Dat geldt ook voor je gezondheid, hoe je je voelt, je emoties en je energie. Gun dit jezelf.

De echte blije jij krijg je niet terug met een pilletje...

Toch zijn er vaak dingen die je tegenhouden. Je ervaart fysieke klachten, slaapt slecht, ervaart niet de energie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Of je valt snel terug in oude patronen, hebt je emoties niet onder controle en dan nog maar te zwijgen van het stemmetje in je hoofd die je precies de dingen verteld waar je niet gelukkig van wordt. Wat er toe leidt dat jij uiteindelijk niet de stappen zet die je zou moeten zetten. Het liefst heb je dan een knop die je kunt omzetten en dat al je klachten, problemen en zelfgecreëerde obstakels, als sneeuw voor
de zon verdwijnen.

Veel ziekte en energetische blokkades worden veroorzaakt door gebeurtenissen en situaties die vaak al ver voordat de ziekte of de blokkade zich uit, plaats vinden. Deze gaan dan in je systeem zitten en zorgen dat jij niet meer optimaal functioneert en je niet meer de echte, blije jij bent. Die krijg je niet weg met een pilletje of alleen maar gezonder eten.

Als jij je echt beter wilt voelen, als jij echt wilt veranderen,dan ben jij zelf de knop die dit mogelijk gaat maken. Geen pilletje, geen dieet of operatie, gewoon jij die ervoor kiest om de oorzaak van je klacht of probleem aan te pakken.

Bekijk hier welke  behandeling het beste bij jou past!

Zelf reiki beheersen? Bekijk alle trainingen hier!

Jij hebt goud in handen, jij kunt je eigen heling realiseren. Hoe?

  • We gaan de oorzaak van je problemen onderzoeken
  • De pijn en blokkades worden geheeld
  • Je lost oude stukken in je familiesysteem op
  • Je omarmt ieder deel van jezelf
  • Je ontdekt wie je werkelijk bent en mag zijn
  • Je mannelijke en vrouwelijke energie zijn in balans
  • Je komt in contact met je ware krachtbron en omarmt je vrouwelijkheid
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven en bent weer in regie