Froupower - Reiki healing – Holistisch – Levens coach - Friesland - Leeuwarden

Dé Powerfrou! Esther Keizer

Esther Keizer geboren als kreeft en manifestor in 1977, maar leeftijd zegt niets over mij, want ik voel me geen dag ouder dan toen ik 32 was. Gelukkig wel wijzer. Ik ben een zelfstandige, zelfbewuste, enthousiaste, spirituele en hoogsensitieve vrouw. Ik hou van gezelligheid en mensen om me heen waar ik energie van krijg. Ik ben de trotse moeder van 3 heerlijke kinderen waar ik al heel veel van heb mogen leren en die mijn gevoelens en emoties feilloos aan mij spiegelen.

Deze 3 kids heb ik samen met mijn lieve man Haije gekregen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik een man (rots in mijn soms onrustige branding) heb gevonden die mij respecteert, mij waardeert, die mij ziet voor wie ik ben en die mij de ruimte geeft om helemaal mezelf te zijn en zelfs nog meer te worden.

Na een carrière geleid vanuit mijn hoofd en ver van mijn ware passie en talenten vandaan, heb ik besloten en werd ik vooral ook gestuurd, om mijn leven om te gooien en te gaan leven vanuit mijn vrouwelijke krachtcentrum, mijn hart te volgen en mijn hoog sensitiviteit te omarmen.

Het klinkt simpel maar het was een heel traject. Een strijd om weer te worden wie ik werkelijk ben. Het begon door mijn oude ik los te laten. In te zien dat ik meer was dan mijn baan en alles wat mijn hoofd kon bedenken. Ik kwam shit tegen, ben er omheen gelopen en kwam er achter dat ik alleen kon groeien als ik het aan ging. Dus ook ik heb er voor gekozen om mijzelf te helen, shit te ruimen en mij te blijven ontwikkelen. Dit pad, mijn reis en mijn opleidingen die ik op deze reis heb gevolgd samen met de heling die heeft plaatsgevonden hebben mij al gebracht tot waar ik nu mag zijn. En zo is mijn nieuwe carrière begonnen. Eigen baas, zelf verantwoordelijk en dat doen en ontdekken waar ik echt blij van wordt en wat mij energie geeft.

Waarom de naam Froupower voor je bedrijf?

Ik geloof dat in deze tijd van het Aquariustijdperk de vrouw weer in haar kracht mag gaan staan als de Goddelijke creator en godin die zij eigenlijk is. Hiervoor is het nodig dat zij leert dat deze vrouwelijke kracht de Froupower in haar zit en dat zij vanuit haarzelf deze mag herkennen, ervaren en gaan integreren in haar leven. Want dan leeft zij vanuit haar creatieve bron, haar liefdevolle bron en bovenal gaat zij niet langer voorbij aan wat zij nodig heeft en waar ze echt blij van wordt. Door deze bron voelt zij ook de verbinding met alle andere vrouwen, met iedereen op deze aarde en de aarde zelf.

Frou is het Friese woord voor vrouw. Deze Frou past bij mijn eigen roots en straalt voor mij de kracht van de oervrouw en oermoeder uit. Zij die ooit verbonden was met moeder aarde en nu haar weg naar haar en zichzelf terug gaat vinden.

'Ik ben daarom nu trotse eigenaar van mijn praktijk Froupower!'